­

Marquard Underholdning drives af min kusine, Hanna Marquard Christoffersen, der sammen med sin mand og deres to børn er bosat i Skærbæk, hvor hun i øvrigt arbejder i Hjemsted Oldtidspark. Hanna er 37 år og er tidligere uddannet skovbruger med speciale i naturformidling.

Hanna startede med at trylle, da hun var 13 og siden har hun optrådt ved flere forskellige fortællefestivals, blandt andet Europæisk Middelalderfestival, riddermarked i Esrum kloster og Burgfest i Torgalow.

Hanna har fra 2001-2005 siddet i bestyrelsen for Fellowship of Christians Magicians.


Hanna er som fløjet ind med tidsmaskine; en klog kone med en enorm viden om alt fra middelalderen. Hun bruger gerne selv plantemedicin, og spinder og farver selv ulden til sine kostumer som gøgler.

Hun har skrevet og instrueret flere dramastykker for børn og voksne. Både Hanna og hendes mand arbejder desuden i Hjemsted Oldtidspark der tilbyder teambuilding, lejrskole, ophold som fortidsfamilie samt levende museum. Hun optræder over hele landet og ved særlige lejligheder i udlandet. Hun kan kontaktes via facebook eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Her på siden er beskrivelse af tre figurer; Madam MarquardSørøverdronningen Røde Anna og julefiguren nissen Kærne.
Her kan i følge Hannas håndarbejde.

Kommentarer eller spørgsmål? Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

­