­

Mit navn er Lone Marquard Jensen, jeg er født i 1975 og boede i Ringsted indtil 2011.

Sammen med min kæreste, vores to hunde og to katte, bor jeg i dag i Espe; en hyggelig lille landsby nær Ringe. Jeg har desuden en hest, som står opstaldet i nærheden.

Jeg er uddannet laborant og jordbrugsteknolog, to uddannelser, der supplerer hinanden rigtig godt og som giver mig unikke kompetencer i at arbejde i alle former for laboratorier, lave statistik på resultaterne samt formidling, blandt andet i at forbedre naturkvaliteten på et givent område. Jeg er pga. sygdom og skader tilkendt fleksjob på ca. 9 timer om ugen og ansat disse timer på Syddansk institut, institut for grøn teknologi som laborant.

Jeg begyndte for alvor, på et højere og mere teknisk plan, at fotografere og redigere mine billeder i 2007, da jeg der kom til skade og ikke længere var i stand til at arbejde på fuld tid. Dog har jeg igennem livet altid fotograferet med ethvert kamera, jeg kom i nærheden af. Jeg fotograferer et bredt udvalg af motiver, der også inkluderer min kærestes interesse for biler og fly og andre motiver, som jeg tilfældigvis støder på på min vej.

Som en del af denne interesse samt min lyst til at formidle, har jeg uden forudgående kendskab til opbygning af hjemmesider, lavet denne side fra bunden i systemet joomla med gratis moduler og skabeloner og ved at prøve mig frem, til jeg fandt ud af, hvad der virkede.

Mit fotoudstyr er for det mestes vedkommende af ældre dato og købt på et skrabet budget og hvad jeg har kunnet købe brugt hen ad vejen, men jeg forsøger at få det bedste ud af det, jeg har til rådighed. Samt at lave visse former for tilbehør ud af forhåndenværende genstande.

Jeg har selvfølgelig særlige interesser indenfor naturvidenskab; kemi, biologi og natur som en følge af mine uddannelser som laborant og jordbrugsteknolog og jeg har i øvrigt interesser for historie, kultur, mytologi, bøger, videnskab, dyr og formidling. Jeg fotograferer også - som en familietjeneste - min kusine, der har tryllefirmaet "Marquard-underholdning" og i vintermånederne er naturformidler i nissekostume.

Jeg har de seneste år fået en hobby med at genopfriske min historielærdom ved at blogge på og om mærkedage. Det er primært på min facebookkonto, men lægges herind, når jeg finder tiden.

Da det desværre ikke er tilladt at have egen virksomhed som fleksjobber, kan jeg ikke bestilles som fotograf. Siden er udelukkende som fremvisning af mine billeder og forhåbentlig et behageligt og lærerigt frikvarter for dig.

Har du kommentarer eller spørgsmål, så kontakt mig via beskedcentret. Jeg besvarer alle seriøse henvendelser. Hav en fortsat god dag.

Kommentarer eller spørgsmål? Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

­